coach voor vrouwelijke professionals en ondernemers

Verandering

Ik kan alles worden wat ik wil

Als ik mijn hart maar volg, genoeg doorzettingsvermogen heb en me focus op mijn ambitie gaat het me lukken! Dan kan ik alles bereiken.

Daar zit wat in!

Het leven is gewoon maar een beetje prutsen en toeval

Ik geloof niet zo in wilsdenken, meer in het toeval, in kansen grijpen waar ze zich voordoen. En wat is er mis met een beetje prutsen? Veel mensen worden daar erg gelukkig van.

Daar zit wat in! 

Welke uitspraak je ook gekozen hebt 

…zal ook afhangen van je persoonlijkheid, misschien wel van je humeur, hoe de zaken er op dit moment voorstaan en in welke levensfase je je bevindt. Of je nu verder wilt prutsen of het roer totaal wilt omgooien: als coach begeleid ik je bij het zetten van een nieuwe stap in je werk en loopbaan.

Hoe? Door samen te onderzoeken welke thema’s er op dit moment in je leven spelen. Zijn daar belemmerende overtuigingen bij die je functioneren in de weg zitten? Patronen die je herkent maar niet kunt tackelen? Talenten die nog onderontwikkeld zijn? Of wil je de zaken gewoon eens op een rijtje zetten?

Verandering begint door op een andere manier te kijken, naar jezelf en je omgeving. En dan zet je de volgende stap. Altijd door dichtbij jezelf, je eigen idealen te blijven, in je eigen kracht te zijn en authentieke keuzes te maken. Zoals de vrouwen in dit filmpje:

Gemaakt voor Aletta, Instituut voor Vrouwengeschiedenis.