coach voor vrouwelijke professionals en ondernemers

Verwachting

Coaching is maatwerk. Ik bied verschillende programma’s aan, zoals een individueel coachingstraject van 4-7 sessies, waarbij ik je coach bij het bepalen en behalen van je persoonlijke doelen. Die doelen kunnen zowel betrekking hebben op professionele vaardigheden als op persoonlijke groei.

& helemaal ‘van nu’ is een consult van twee uur dat je nieuwe inzichten geeft. Jij bepaalt de agenda van het gesprek, dat bijvoorbeeld gaat over een volgende loopbaanstap, een ander product dat je wilt ontwikkelen of een opleiding die je wilt gaan volgen.

& last but not least organiseer ik inspirerende bijeenkomsten over zaken die het leven de moeite waard maken. Met onderwerpen die je geest prikkelen en je denkkader verruimen. En dat in goed gezelschap en in een aangename omgeving. Door je in te schrijven op mijn nieuwsbrief houd ik je graag op de hoogte.

Mijn aanpak is praktisch en toekomstgericht. Ik bied je een platform om zelf orde te scheppen, prikkelend en soms provocerend, maar altijd met humor en warmte. In onze gesprekken daag ik je uit om op een andere manier naar jezelf te kijken. Er is immers meer dan één waarheid, meer dan één manier om naar de realiteit te kijken. Daar hoort ook bij het denken in mogelijkheden. Ik ga daarbij uit van wat goed gaat: wat werkt bij jou, welke talenten heb je, waar krijg je energie van… en waar je naar toe wilt: je positieve doel, je ambitie en drive…. Door een nieuw perspectief te zien én te waarderen wat er is kun je de volgende stap zetten.

Ik heb een brede werkervaring: als manager P&O en projectmanager in het bedrijfsleven en bij de overheid. En als ondernemer in de kunst– en cultuursector, waarbij ik, vanuit mijn liefde voor podiumkunsten, projecten realiseer met eigenzinnige kunstenaars. Kunstenaars zoeken altijd nieuwe grenzen op om te doorbreken; dat spreekt mij zeer aan. De foto’s op deze website zijn afkomstig uit voorstellingen (met uitzondering van de foto op de contactpagina) die ik heel bijzonder vind. Stuk voor stuk zijn de makers sterke vrouwen, die je een andere werkelijkheid laten zien, je op een andere manier laten kijken, zolang je er maar voor open staat. In 2010  besloot ik mijn coachingservaring verder te professionaliseren door een opleiding bij de School voor Coaching te gaan volgen. Sindsdien werk ik als zelfstandig, erkend coach en sta geregistreerd bij de St!R onder nummer EC3768.

Mijn volledige CV staat op LinkedIn.